Houtcompagnie
Merelstraat 9A
5711 CJ Someren
Nederland
Tel: 0031 655 388 104

Kwaliteit

Verduurzaamd:
Eerst gedroogd in automatische aangestuurde droogkamers. Met creosoot olie onder vacuüm en hoge druk en hoge temperaturen. Duurzaamheidklasse 1 ( meer dan 25 jaar).
EU toelaatbaar en gecertificeerd.

Onderhoudsvrij:   
Verduurzaamd hout en hardhout behoeven geen onderhoud. Na verloop van tijd vergrijzen beide soorten en krijgen ze een prachtige natuurlijke kleur ( hardhout eerder dan verduurzaamd hout ). U kunt bruine kleur opfrissen met een product op olie basis. Bijkomend voordeel is dat de paarden van gecreosoteerd hout afblijven en er niet in zullen bijten of schrapen. Bij omheiningen van hardhout adviseren we altijd een (onopvallende) stroomdraad. Voor alle stroommaterialen kunt u bij de Hout Compagnie terecht en  kan naar wens ook vakkundig geplaatst worden.

Economisch:   
Hout is onze enige hernieuwbare grondstof (bij goed bosbeheer ook duurzaam te reproduceren).Hout heeft een grote sterkte bij een licht gewicht, een hoge eigen materiaal stijfheid en het is veerkrachtig. Als afvalproduct wordt de energie-inhoud van het hout weer gebruikt voor opwekking van stroom.

Veilig:   
Een houten omheining ondersteunt door regels is veilig en vormt een krachtige verbinding. Alle regels worden met roestvrije schroeven diep ingeschroefd en de hoeken worden rond afgewerkt of in verstek gemaakt. Belangrijk is een uitstekende afwerking en gelet wordt op kleine details.
Mooi:   
Een houten omheining is mooi en blijft na jarenlang gebruik ook mooi en strak, recht en veilig Het past in het landelijke beeld.
TAGS