Houtcompagnie
Merelstraat 9A
5711 CJ Someren
Nederland
Tel: 0031 655 388 104
Diverse Stallen
De Hout Compagnie bouwt met hetzelfde robuuste concept ook  stallen of buitenverblijven.
De uitvoering kan sober zijn of stijlvol rustiek landleven ogend.
De stal wordt volledig naar wens van de klant en zijn toekomstige bewoners ontworpen door de architect. Getekend en constructief berekend.
Helemaal in hout uitgevoerd en alles met pen/gat verbindingen bout/moer verankerd.
Hout kenmerkt zich door hoge isolatie waarde, een relatief licht gewicht, flexibiliteit en een geheel eigen rustiek karakter.
De opbouw is gebaseerd op houten huizenbouw en wordt zo ook berekend.
De wanden kunnen naar wens uitgevoerd worden met 60mm dikke rabatdelen beverly-siding delen of met gepotdekselde rabatdelen. Met rechte of met toogramen. Deelbare paarden deuren.  Naar wens uitgevoerd met traliewerk met de juiste maten voor paardenvoeten.
Het dak is bestand tegen hoge (sneeuw) belasting en het volledige gebouw wordt op wind en storminvloeden berekend. Zeer solide en uitermate stevig.
Zadeldak, gebroken-dak, een dak met overstekken, ruime luifel.    Ook kunt u een ruime open aanbouw voor opslag en foerage laten uitvoeren.
De dakbedekking kan naar wens met dakplaten, pannen, riet, grasdak, etc. uitgevoerd worden.
U kunt uw stal laten opbouwen door een vakkundige montage ploeg.
Alle onderdelen zijn vooraf in de fabriek geproduceerd en komen samen met een gedetailleerde bouw tekening naar de op te bouwen plaats. Deze bouwplaats is vooraf al voorzien van een betonnen ondervloer en bouwrijp gemaakt.  Ook kunt u er voor kiezen om de stal in de grond te laten funderen, met de natuurlijke bodem als ondergrond. Het plaatsen van de stal is dan een kwestie van zorgvuldig monteren en binnen enkele dagen gereed.
U kunt uw stal ook als zelfbouwpakket ontvangen.  U krijgt er een gedetailleerde bouwtekening bij, waarin alle onderdelen genummerd zijn en duidelijke opbouw tekeningen.Laat u informeren over de mogelijkheden.
TAGS